Webinar voorlichtingsavond niertransplantatie

Wanneer:

Op donderdag 15 april 2021 organiseert het LUMC een online voorlichtingsavond over niertransplantatie en nierdonatie.

Deze online voorlichtingsavond is bedoeld voor zowel nierpatiënten uit het Groene Hart Ziekenhuis als familie, vrienden of andere belangstellenden. Tijdens de voorlichtingsavond komen de Internist-Nefroloog, transplantatiechirurg en maatschappelijk werker uit het LUMC aan het woord. En een niertransplantatiepatiënt en zijn donor vertellen over hun ervaringen.

U kunt zich tot en met 14 april aanmelden door het sturen van een mail naar Walter Rikhof, Physician Assistant Nierziekten Groene Hart Ziekenhuis: walter.rikhof@ghz.nl (of 0182-505541 dinsdag t/m donderdag).

Heeft u interesse, maar kunt u niet online deelnemen? Neem contact op met Walter Rikhof, hij kan met u meedenken over andere oplossingen. 

Op deze website kunt u de e-books over transplantatie en nierdonatie lezen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 684 beoordelingen