Gynaecologie en Verloskunde

Informatiebijeenkomst Bevallen in het GHZ - afgelast (maar bekijk onze video's)

Wanneer:
Waar: Groene Hart Ziekenhuis, locatie Gouda

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft een moderne ziekenhuisvleugel met maar liefst 22 sfeervolle GezinSuites. U bent samen met uw partner van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de informatiezaterdagen over 'Bevallen in het GHZ'.

Bijeenkomst afgelast

Helaas is deze bijeenkomst afgelast. Als alternatief verwijzen wij u graag door naar onze 360 graden video over GezinSuites en onze informatievideo voor zwangeren.

Maandelijks 'Bevallen in het GHZ' informatie op zaterdag

Tijdens onze informatiedag wordt u direct rondgeleid op de afdeling. Tijdens de rondleiding vertellen wij u uiteraard alles wat u moet weten. Natuurlijk heeft u hier ook voldoende tijd voor het stellen van vragen.

U kunt een afspraak maken voor een rondleiding op de maandelijkse 'Bevallen in het GHZ-zaterdagen' tussen 09.15 en 12.15 uur. Er wordt een kwartier voor u gereserveerd (u kunt het tijdstip van uw voorkeur doorgeven bij aanmelding).

LET OP: U kunt geen kinderen meenemen naar de informatiedag!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 684 beoordelingen