Online voorlichtingsavond Nederlandse Obesitas Kliniek

Wanneer:
Waar: Online

De Nederlandse Obesitas Kliniek in Gouda organiseert informatiebijeenkomsten over de behandeling van ernstig overgewicht. Uiteraard is het mogelijk om vragen te stellen. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met obesitas, hun naasten en andere belangstellenden.

Onze collega’s geven u tijdens de voorlichtingsavond informatie over het leefstijltraject en de operatie (voor het geval u een maagverkleining overweegt). Wat kunt u verwachten van deze voorlichting?

– Criteria om voor behandeling in aanmerking te komen
– Multidisciplinaire behandeling; wat betekent dit?
– Traject voor de operatie, operatie, traject na de operatie, operatietechnieken
– Vergoeding & kosten

U kunt zich hier aanmelden voor de online bijeenkomst op 16 september. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 534 beoordelingen