Gynaecologie en Verloskunde

Informatiebijeenkomst Bevallen in het GHZ - onder voorbehoud

Wanneer:
Waar: Groene Hart Ziekenhuis, locatie Gouda

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft een moderne ziekenhuisvleugel met maar liefst 22 sfeervolle GezinSuites. U bent samen met uw partner van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de informatiezaterdagen over 'Bevallen in het GHZ'.

Onder voorbehoud

Om patiënten en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus (COVID-19) ontvangen we zo min mogelijk bezoekers in het GHZ. Dit betekent onder andere dat alle voorlichtingsbijeenkomsten voor patiënten in het GHZ vooralsnog zijn geannuleerd. Deze bijeenkomst is dus nog onder voorbehoud. 

Omdat het nog niet zeker is dat de bijeenkomst doorgaat, wijzen wij u graag op onze 360 graden video over GezinSuites en onze informatievideo voor zwangeren.

Maandelijks 'Bevallen in het GHZ' informatie op zaterdag

Tijdens onze informatiedag wordt u direct rondgeleid op de afdeling. Tijdens de rondleiding vertellen wij u uiteraard alles wat u moet weten. Natuurlijk heeft u hier ook voldoende tijd voor het stellen van vragen.

U kunt een afspraak maken voor een rondleiding op de maandelijkse 'Bevallen in het GHZ-zaterdagen' tussen 09.15 en 12.15 uur. Er wordt een kwartier voor u gereserveerd (u kunt het tijdstip van uw voorkeur doorgeven bij aanmelding).

LET OP: U kunt geen kinderen meenemen naar de informatiedag!

Aanmelden

U kunt zich per mail aanmelden. Mail naar aanmelden@ghz.nl en geef de zaterdag en het tijdstip van uw voorkeur door. U ontvangt bevestiging met het tijdstip waarop u bent ingedeeld (waar mogelijk houden we het tijdstip van uw voorkeur aan, dit lukt helaas niet altijd).

Afmelden

Bent u toch verhinderd? Meld u dan af via 0182-505445.

Your comment
Group name
Headline tekst

Body tekst

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 684 beoordelingen