Ik wil gebruikmaken van:

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.Op onze website vindt u ook  informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze verwijzerswebsite vindt u ook  informatie over het HIP.

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze werkenbijghz.nl website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

 
Ice -cream 

Blog De diëtist in haar vrije tijd

Als diëtist word ik in mijn privéleven regelmatig bekeken en bevraagd door allerlei mensen, ouders van school, familie, vrienden, over hoe ik omga met eten en met name hoe ik omga met het eten van mijn zoon. Soms stellen mensen een vraag en soms is het een opmerking.

Vragen of opmerkingen die ik weleens krijg:

  • Eet je echt altijd gezond?
  • Joh, dat jij ijsjes uitdeelt.
  • Wat vind je van suiker?
  • Mag jouw zoon snoep uit school?
  • Oh eet hij weer wortels.

Over het algemeen kan ik hier goed mee omgaan, voeding is gewoon een heel makkelijk onderwerp en iedereen heeft er dagelijks mee te maken. Ik heb altijd wel een grapje klaar als antwoord.

Komt er een serieuze vraag, dan kun je natuurlijk bij me terecht en vind ik het heel leuk om te bespreken.

Ik ben gek op eten, en zo ook mijn man en zoon. We eten uit alle windstreken, bezoeken regelmatig een nieuw restaurant samen of met z'n drieën en hebben regelmatig een gekke dag.

Ja wij ook.

Ja, mijn zoon eet wel eens 3 ijsjes op een dag. Ook ik haal regelmatig eten bij traiteurs. Zeker ben ik gek op Thuisafgehaald.nl. Zo heb ik namelijk zeeën van tijd voor andere dingen die het leven prettig maken.

Zo had ik met mijn zoon een fijne woensdagmiddag in onze buurtspeeltuin, een heerlijke plek voor onze stadse kinderen om te spelen, met groen, zand en water. We helpen dan altijd tegen 17.30 uur met opruimen en gaan dan naar huis om te eten. Het was warm, ik was moe, zoonlief was moe. Zullen we frietjes eten om de hoek?, vroeg ik aan mijn zoon. De oogjes stralen: "ja mamma!."

Even later zitten we buiten met een grote bak frietjes met ketchup en gyros als vleesjes. Smullen!

Er fietst een vader van een vriendje langs. "Ohhhh", roept hij uit. "Wat ben ik blij dat jij als diëtist dit ook doet!"

We zijn net mensen, wij diëtisten. Net als een arts (drinkt ook wel eens een glas wijn), een tandarts (vergeet ook wel eens te flossen), een politieagent (rijdt ook wel eens een eenrichtingsstraatje in), een dierenarts (heeft z'n schaapjes ook niet altijd op het droge), een makelaar (vindt het kopen van het huis ook spannend), een kok (kookt ook wel eens simpel aardappelen), een ICT-er (wordt ook wel eens gehackt).

Heb je nog een vraag of ik wel eens iets doe, dit is je kans, vraag het me! Mail ons via  dieetadvies@ghz.nl. Of maak een afspraak via 0182-505005.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Klik op "Akkoord" als u akkoord gaat met dit gebruik van cookies,  klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Klik op "Akkoord" als u akkoord gaat met dit gebruik van cookies,  klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.