Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Contact

Het Groene Hart Ziekenhuis staat open voor contact. Samen met u streven we naar nog meer kwaliteit van onze zorg.

Heeft u een vraag?

Bent u tevreden of heeft u juist een klacht?

U wilt uw gegevens wijzigen

Mailen met het GHZ

Er is geen algemeen mailadres van het Groene Hart Ziekenhuis, maar u kunt uw bericht doorgeven via het vragenformulier. Medewerkers van het KlantContactCentrum zorgen dat uw bericht op de juiste plaats in onze organisatie terecht komt.

Let op: Medisch inhoudelijke en dringende vragen stelt u aan uw huisarts of het betreffende specialisme.

Meer informatie over mijn vragen GHZ

Overal op onze website kunt u via de knop 'Vraag & antwoord' naar de MijnGHZ-vragen omgeving. Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stel dan digitaal uw vraag via het vragenformulier. De medewerkers van ons Klant Contact Centrum zorgen dat u binnen twee werkdagen antwoord krijgt op uw vraag. Als u zich registreert voor de MijnGHZ-vragen omgeving, worden deze antwoorden ook automatisch opgeslagen, zodat u ze later terug kan lezen. Op basis van uw input werken we regelmatig de veelgestelde vragen bij, zodat u snel de juiste informatie vindt.

Afspraak maken

Ga naar onze pagina over een afspraak maken

Overige contactmogelijkheden

 

 

 

 

Ga direct naar

Vraag & antwoord

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.