Bloedafname op afspraak in Waddinxveen

Vanaf nu kunnen patiënten online een afspraak maken voor het bloedprikken op bloedafnamelocatie Medisch Centrum West aan de Mozartlaan 2-4 in Waddinxveen. Met ingang van maandag 16 november kunnen patiënten daar op afspraak terecht.

Patiënten hoeven op deze manier minder lang te wachten. De bloedafnamelocatie kan met het bloedprikken op afspraak het patiënten aanbod beter over de ochtend verspreiden en daarmee het naleven van de corona-richtlijnen van het RIVM vereenvoudigen. De inloopmogelijkheid blijft voorlopig nog bestaan.

Patiënten kunnen online een afspraak maken via www.ghz.nl/afspraakbloedafname. Hier staat alle benodigde informatie vermeld.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 684 beoordelingen