BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de helden

De komende periode gaan vier bekende Nederlanders aan het werk als stagiaires in het Groene Hart Ziekenhuis. in het realityprogramma BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden maken zij kennis met het mooie maar ook uitdagende vak van verpleegkundige.


BN'ers in het GHZ

Natasja Froger, Rachel Hazes, Caroline van der Plas en Philippe Geubels gaan na een zeer intensieve spoedcursus aan de slag als stagiaires in het Groene Hart Ziekenhuis. De BN'ers werken in deze bijzondere tijd keihard mee op verschillende afdelingen, variërend van oncologie tot de longgeneeskunde en van de kinderafdeling tot de spoedeisende hulp. Lerend van onze toegewijde verpleegkundigen ervaren zij hoe het is om te werken in de zorg.

In het programma staat het werk en de inzet van de verpleegkundigen centraal. Als onderdeel van een verpleegkundig team maken de BN'ers kennis met diverse aspecten van het verpleegkundig vak en ervaren zij zowel de mooie als moeilijke momenten op een werkdag. Zij verlenen zorg en bieden een luisterend oor, maar zijn er ook bij op het moment dat patiënten uit de operatiekamer komen of wanneer het met een patiënt minder goed gaat. Hierin worden zij begeleid door een ervaren verpleegkundige, hun mentor in de periode dat zij meedraaien in het ziekenhuis.  

 

Vanaf woensdag 20 april op SBS6

Inmiddels zijn de opnames achter de rug en kijken we uit naar de eerste uitzendingen. Ben jij ook benieuwd naar de ervaringen van de BN'ers en onze verpleegkundigen binnen het Groene Hart Ziekenhuis? Vanaf woensdag 20 april om 20.30 uur wordt BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de helden wekelijks uitgezonden op SBS6 en op KIJK.nl.Om de opnames veilig te laten verlopen zijn er strikte afspraken gemaakt met betrekking tot de naleving van o.a. privacy en coronaregels.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.6

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 450 beoordelingen