Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Medewerkers

Medewerkers met een token kunnen van buitenaf inloggen op het GHZnetwerk. U kunt om in te loggen gebruik maken van deze link: klik hier om in te loggen op GHZ Net.

Vanaf de homepage kunt u ook gebruik maken van de 'Inloggen" button en kiezen voor de optie: 'GHZ netwerk'. 

Tip: sla het internetadres van het inlogveld op als 'favorieten' in uw eigen internetbrowser en plaats een snelkoppeling op het bureaublad. Zo heeft u altijd snel toegang tot het GHZ netwerk.

Inloggen op het GHZ netwerk voor professionals
Bent u huisarts en in het bezit van een token, dan kunt u via GHZ Net inloggen op het  Huisartsenportal (HIP).

Vragen of problemen met inloggen
Heeft u vragen over het GHZ netwerk of ervaart u een storing, neemt u dan contact op met de GHZ-helpdesk. Bel het algemene nummer: (0182) 50 50 50 en vraag naar de helpdesk.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.