Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

13 maart oefening brandweer

09/03/2017 - 

Op maandag 13 maart van 09.00 tot 12.00 uur houdt het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ)samen met Brandweer Gouda een brandoefening in het ziekenhuis. Dit betekent dat de brandweer met volledige bezetting (personeel én voertuigen) aanwezig zal zijn in en rondom het ziekenhuis.

Er wordt geoefend op een leegstaande afdeling. De oefening zal niet leiden tot verstoringen van onze dienstverlening, maar er staan wel brandweerwagens op ons terrein, aan de zijde van de Bleulandweg.

Oefenen is heel belangrijk, het is heel prettig dat we dit samen met de brandweer kunnen doen. De brandweer leert zo het ziekenhuis beter kennen en de BHV-ers van het GHZ oefenen in het communiceren met en ondersteunen van de brandweer bij een inzet.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.