Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

4 oktober High Tea voor senioren

29/09/2017 - 

Woensdag 4 oktober van 14.00 tot 16.00 uur wordt een High Tea georganiseerd voor senioren uit de regio. Senioren krijgen tijdens de High Tea tips voor gezond ouder worden en kunnen hun mening geven over een Seniorvriendelijk Ziekenhuis. Kent u of bent u iemand die zich hiervoor zou willen aanmelden?

Opgeven kan via aanmelden@ghz.nl of door te bellen naar 0182-505050.

De High Tea vindt plaats op locatie Gouda.

Themaweek Senioren

Voor het Groene Hart Ziekenhuis is zorg voor senioren een belangrijk aandachtsgebied. We doen ons best om de zorg voor senioren zo goed mogelijk te organiseren en uit te voeren. Daarom staan senioren centraal in de themaweek Seniorvriendelijk Ziekenhuis van 2 tot en met 6 oktober.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.