Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Eerste prijs Best Training Outcomes

09/05/2017 - 

Jaco van der Worp, opleidingsadviseur van het Landsteiner Instituut, heeft een internationale 1e prijs gewonnen op het congres van Sonicfoundry in de categorie Best Training Outcomes met de oplossing om instructievideo's te gebruiken bij het werkplekleren. Op de foto staat Jaco samen met Jeroen Krouwels van Noordhoff Health. Noordhoff is de uitgever en leverancier van het Landsteiner Leerplein voor het Groene Hart Ziekenhuis.

Jaco: "Onze medewerkers zijn verplicht om aantoonbaar bekwaam te zijn op alle medische apparatuur die ze gebruiken. Vaak komt er een leverancier langs en traint de dan aanwezige medewerkers. Dat geeft veel onnodig tijdverlies en garandeert geen goed geschoolde mensen. Nu kunnen onze mensen direct, in de praktijk en als de behoefte er is, hun kennis van deze apparatuur op peil brengen en houden door het scannen van de QR code op het apparaat. We geven hiermee vorm aan leren op de werkplek, verhogen de kwaliteit van onze zorg en verlagen de werkdruk.""  

Lees meer via: http://www.sonicfoundry.com/training-outcomes-award-nurses-access-job-instructional-videos-via-qr-codes-thanks-green-heart-hospital-noordhoff-health/

Eersteprijs

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.