Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Fotowedstrijd ‘Het Groene Hart’

21/03/2017 - 

Vanaf het begin van de lente start het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) de fotowedstrijd 'Het Groene Hart'. Wij roepen de inwoners uit de regio op om al het natuurschoon vast te leggen. De mooiste foto's worden gebruikt voor het aankleden van de isolatiekamers op de afdeling Interne Geneeskunde.

"Als patiënten in isolatie liggen, hebben zij weinig contact met de buitenwereld. We horen vaak dat de muren op hen afkomen", vertelt Xandra, kwaliteitsmedewerker van de afdeling Interne Geneeskunde. De winnende foto's worden straks gebruikt als fotobehang om de buitenwereld naar binnen te halen voor de patiënten op de isolatiekamers. Het GHZ is het ziekenhuis van én voor de regio Midden-Holland en daarom is er bewust gekozen voor de verbondenheid met de natuur van het Groene Hart. Uit alle inzendingen kiest een commissie van personeelsleden van het ziekenhuis de mooiste foto's.

Sunflower -sun -summer -yellow

Omdat de foto's uitvergroot worden, is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. Houdt u daarom aan de volgende spelregels:

  • De foto heeft een groen en geel kleuren thema
  • Op de foto staan natuur en landschap uit het Groen Hart (Gouda en omstreken) en er zijn geen mensen op afgebeeld
  • De foto wordt in kleur aangeleverd
  • De foto is scherp
  • De foto wordt in een zo hoog mogelijke resolutie aangeleverd
  • De foto wordt in minimaal formaat van 12 Megapixels aangeleverd
  • De foto wordt via WeTransfer aangeleverd in JPEG format
  • Eenieder die besluit foto's in te sturen voor deelname aan de fotowedstrijd, is akkoord met alle voorwaarden

De fotowedstrijd is afgelopen. De foto's konden tot en met woensdag 31 mei 2017, via WeTransfer, worden ingestuurd naar communicatie@ghz.nl met vermelding van contactgegevens en de plaats waar de foto gemaakt is. De mooiste foto van de week wordt gedeeld op het Instagram account (groene_hart_ziekenhuis) van het GHZ. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

De stichting Vrienden van het GHZ realiseert samen met de Roparun de beplakking van de isolatiekamers. Voor meer informatie over de stichting kijk op de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze fotowedstrijd wordt niet op prijs gesteld.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.