Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

GHZ houdt eerste editie Pop-up Beautykliniek

24/10/2017 - 

Je prettig voelen over je eigen lichaam is belangrijk. Veel mensen lopen rond met vragen over cosmetische wensen zoals een ooglidcorrectie, permanente ontharing of een borstvergroting. Voor iedereen die dit herkent, is er op donderdagavond 16 november en zaterdag 18 november de Pop-up Beautykliniek.

Pop-up Beautykliniek

In deze Pop-up kliniek kan iedereen (vanaf 18 jaar) terecht met vragen over diverse cosmetische ingrepen. Bezoekers krijgen een kosteloos privéconsult met een ervaren plastische chirurg of dermatoloog van het Groene Hart Ziekenhuis. Tijdens dit consult worden de mogelijkheden, veiligheid en kosten van de gewenste behandeling besproken.

De Pop-up Beautykliniek vindt dit jaar voor het eerst plaats en wordt gehouden in het centrum van Gouda aan Lange Tiendeweg 93. Zo kan iedereen comfortabel kennismaken met de verschillende behandelmogelijkheden en de expertise van de specialisten van het Groene Hart Ziekenhuis.

Bekijk alle mogelijkheden en boek uw gratis privéconsult via www.ghz.nl/beauty.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.