Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

GHZ in TraumaCentrum vanaf 3 april

30/03/2017 - 

Vanaf  dinsdag 4 april zijn de medewerkers en patiënten van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) dagelijks om 20:00 uur te zien in het programma TraumaCentrum bij SBS6. In het programma staat de acute zorg binnen het GHZ centraal. Het tv-programma volgt zorgverleners en patiënten op de Spoedeisende Hulp maar ook andere afdelingen zoals de Chirurgie, Cardiologie en de OK komen in beeld. De kijker krijgt zo een kijkje voor én achter de schermen van het GHZ.

Alle afleveringen van deze serie zijn in het GHZ opgenomen. De patiënten die te zien zijn in TraumaCentrum hebben vooraf toestemming gegeven voor de opnames.

Deelname aan het programma TraumaCentrum is voor het GHZ een unieke kans om te laten zien hoe de medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaarstaan om de beste zorg voor de regio te verlenen. Daarnaast wil het GHZ in het programma een goed beeld geven van de acute zorg in het GHZ en het belang van goede acute zorg in de regio. Jaarlijks bezoeken 25.000 mensen de SpoedEisende hulp van het GHZ. Het is de tweede keer dat een volledige serie TraumaCentrum in het Groene Hart Ziekenhuis is opgenomen. De eerste serie werd in januari 2016 uitgezonden.

Start uitzendingen
De eerste uitzending van TraumaCentrum is te zien op dinsdag 4 april om 20:00 uur bij SBS6. In totaal zijn er 20 afleveringen. Kijk voor meer informatie ook op www.ghz.nl/traumacentrum.

GHZ_Facebook Post Kim

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.