Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Henk Hagoort voorzitter Raad van Toezicht Groene Hart Ziekenhuis

19/12/2017 - 

De Raad van Toezicht van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) heeft Henk Hagoort (1965) benoemd als zijn nieuwe voorzitter. Hagoort is daarmee de opvolger van Geert Blijham, die deze positie sinds mei 2009 bekleedde en na 8 jaren de wens te kennen heeft gegeven zich terug te willen trekken.

Hagoort is sinds 2016 voorzitter van het college van bestuur van Hogeschool Windesheim en was daarvoor onder meer werkzaam als bestuursvoorzitter van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) en directeur van de Evangelische Omroep. De Raad van Toezicht is verheugd een opvolger te hebben gevonden met grote bestuurlijke ervaring en een breed netwerk, met name in het publieke domein.

De Raad van Toezicht toetst en houdt toezicht op een goede wijze van besturing van het Groene Hart Ziekenhuis door de Raad van Bestuur.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.