Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Komst Radiologie naar regiolocatie Bodegraven vertraagd

06/10/2017 - 

Op maandag 9 oktober start het GHZ met spreekuren op de nieuwe locatie in het Medisch Centrum Bodegraven aan de Willem de Zwijgerstraat. Deze week zijn de ruimtes van het GHZ in het gebouw bouwkundig gekeurd. Voor de onderzoeksruimten van Radiologie zijn er nog wat bouwkundige opleverpunten. De komende tijd wordt dit opgelost.

Voor patiënten betekent dit dat zij voor echo- en röntgenonderzoek in het ziekenhuis in Gouda terecht kunnen.

We hopen dat de bouwkundige aanpassingen van de onderzoeksruimten zo snel mogelijk afgerond zijn zodat inwoners van Bodegraven e.o. ook voor deze onderzoeken dicht bij huis terecht kunnen. Alle overige geplande spreekuren van het GHZ op regiolocatie Bodegraven zijn gestart vanaf maandag 9 oktober.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.