Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Live meekijken behandeling spataderen

31/05/2017 - 

Zomers geen rokjes durven dragen, vaak een moe en zwaar gevoel in je benen of misschien zelfs pijn? Veel vrouwen maar ook mannen hebben last van hun spataderen. Gelukkig is daar iets aan te doen. Op maandagavond 12 juni organiseert het Groene Hart Ziekenhuis een informatieavond over spataderen. Daarbij is de unieke gelegenheid om live mee te kijken met de behandeling van spataderen.

Tijdens deze avond wordt de laserbehandeling toegepast. Vaatchirurgen Peter Schlejen en Evert Waasdorp voeren deze ingreep uit op de poliklinische behandelkamer van het GHZ. Vanuit het Green Restaurant kijken de deelnemers live mee met de behandelingen. Tijdens de behandeling is er gelegenheid om de chirurgen vragen te stellen.

Meer informatie en aanmelden

Laseren Spataderen Dr V Waasdorp Groene Hart Ziekenhuis

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.