Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Parkeren bij GHZ Gouda

27/03/2017 - 

Vanaf 3 april valt het parkeerterrein van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) officieel onder de Wegenverkeerswet. Eind maart wordt daarom de bebording aangepast op en rond het terrein en de parkeergarages van het GHZ. Er komen officiële verkeersborden die onder andere aangeven hoe de rijrichting is, waar men zebrapaden nadert en waar men wel of niet mag parkeren. Dit zorgt voor een vlotte doorstroming van automobilisten en zorgverleners. Ook wordt zo overlast voorkomen door foutparkeerders, bijvoorbeeld op mindervalidenparkeerplaatsen.

Omdat het terrein straks onder de Wegenverkeerswet valt, controleren politie en stadstoezicht vanaf 3 april ook op naleving van de regels. Graag waarschuwen we iedereen om vanaf heden de auto's en motoren op de juiste manier en op de juiste plaatsen te parkeren. Overtreden is namelijk strafbaar en kan leiden tot een bekeuring, variërend van €90,- tot € 390,-. Deze kan niet bij het GHZ worden geclaimd.

Wij rekenen op uw medewerking!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.