Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Informatieavond problemen met ontlasting

28/09/2017 - 

Rennen voor het toilet in de hoop dat je op tijd bent, of altijd buikpijn omdat je juist nooit hoeft? Het niet kunnen ophouden of juist het niet kwijtraken van ontlasting zijn veel voorkomende problemen die het dagelijks functioneren flink in de weg kunnen zitten. Daarom organiseert het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) samen met Coloplast*) op donderdagavond 26 oktober een voorlichtingsavond over ontlastingsproblemen.

Coen Baeten (chirurg GHZ) besteedt tijdens de voorlichting aandacht aan de verschillende vormen van incontinentie en obstipatie. Wanneer zoek je hulp en welke oplossingen zijn er? Er is informatie van de bekkenfysiotherapeut, de continentieverpleegkundige en een verpleegkundige van Coloplast. Ook is er gelegenheid tot (anoniem) vragen stellen.

Kijk voor het hele programma en voor aanmelden op: www.ghz.nl/ontlastinginfo

Defecatiespreekuur

In het GHZ is een speciaal spreekuur voor mensen met ontlastingsproblemen: het defecatiespreekuur. Binnen één dag vindt onderzoek en diagnose plaats. Een team van specialisten en andere deskundigen geven de patiënt de best passende behandeling.

 Problemen met ontlasting

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.