Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Groene Hart Ziekenhuis is Topkliniek voor slaapapneu

02/10/2017 - 

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) heeft voor de behandeling van slaapapneu vier sterren van de Apneuvereniging ontvangen.

Tijdens een symposium voor professionals op vrijdag 29 september werden deze sterren uitgereikt aan slaapcentra die volgens patiënten bovengemiddeld presteren. De toekenning van de sterren is gebaseerd op een groot onderzoek waaraan meer dan 5000 patiënten deelnamen. Dit onderzoek geeft inzichten in de beleving en waardering van patiënten voor de zorg in slaapklinieken en ziekenhuizen.

Voor patiënten met slaapapneu heeft Longgeneeskunde van het GHZ een speciale intakepoli. Hier kunnen patiënten met klachten van snurken en slaperigheid terecht op een gezamenlijk spreekuur van de KNO-arts en de slaapzorgprofessional van Longgeneeskunde. Voor patiënten met mogelijke slaapapneu werken longartsen en slaapzorgprofessionals nauw samen met de KNO-artsen. Daarnaast worden ook andere ademstoornissen in de slaap behandeld. Voor meer informatie www.ghz.nl/slaapcenrum.

Mieke Sterren Apneu

Slaapzorgprofessional Mieke Budel neemt namens het slaapzorgteam van het GHZ het certificaat in ontvangst.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.