Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Workshop creatief met bloemen op de Geriatrie

06/10/2017 - 

Speciaal voor de Nationale Ouderendag kwam het Goudse Comité van de Nationale Ouderendag langs op de afdeling Geriatrie. De wethouder van Gouda, Corinne Dijkstra, kwam de dag om 10.00 uur officieel openen in de Huiskamer van de Geriatrie. Na deze opening volgde er een groepsactiviteit 'creatief met bloemen' onder leiding van PlusZorg. Senioren van verschillende verpleegafdeling hebben genoten van het bloemschikken en alle gezelligheid.

Bloemschikken geriatrie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.