Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Bereikbaarheid locatie Gouda 9 t/m 22 juni

17/05/2018 - 

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) locatie Gouda is van zaterdag 9 juni t/m vrijdag 22 juni minder goed bereikbaar. Vanwege (voorbereiding aan) hijswerkzaamheden is de toegangsweg naar het ziekenhuis afgesloten vanaf het kruispunt Bleulandweg/Büchnerweg en is parkeergarage P2 alleen bereikbaar via de Ridder van Catsweg/Büchnerweg. Ook kunt u het terrein P1 via de Bleulandweg (hoofdentree) oprijden. De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven.

Op onderstaand kaartje staat aangegeven hoe u het ziekenhuis kunt bereiken. We verwachten in deze periode meer drukte rondom het GHZ. We raden u dan ook aan op tijd van huis te vertrekken.

Lees meer over de werkzaamheden en de bereikbaarheid van locatie Gouda

Kaartje GHZ Gouda Afgesloten En Omleidingsroute

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.