Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Houd rekening met langere reistijd

17/01/2018 - 

Door toenemende drukte in ons ziekenhuis en het slechte weer in deze periode kan het zijn dat het langer duurt om een vrije plek op ons parkeerterrein (P1) of in één van onze parkeergarages (P2 en P3) te vinden. Houd u daarom rekening met een langere reistijd wanneer u een afspraak hebt in ons ziekenhuis.

U kunt eerst iemand (bijvoorbeeld als die slecht ter been is) afzetten bij de hoofdingang en daarna uw auto parkeren. (Rijd in dat geval ons terrein op via de toerit aan de Bleulandweg).

Om het vinden van een vrije parkeerplek te bespoedigen worden bezoekers deze week en maandag 22 januari in onze parkeergarage P2 geholpen door twee parkeerwachten. Houd u ook de volsignalering bij de ingang van de parkeergarages in de gaten.

Mocht u hiertoe in staat zijn adviseren wij u echter om te reizen met de fiets, het openbaar vervoer of de GHZ Regiobus. De actuele routes van de GHZ Regiobus vindt u op de webpagina over deze service: zie www.ghz.nl/regiobus.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.