Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Huidweek 2018

17/04/2018 - 

Van 28 mei tot 2 juni organiseert het GHZ een Huidweek, met daarin bijzondere aandacht voor de huid en de preventie van huidkanker. Tijdens deze week zijn diverse activiteiten rondom het thema huid en huidkanker. U kunt zich hieronder inschrijven voor een activiteit naar keuze.

Let op: gezien de grote belangstelling voor de verschillende activiteiten en het beperkt aantal plekken, raden wij u aan om op tijd in te schrijven middels het aanmeldformulier  onderaan deze pagina.

Pop-up spreekuren (VOL)*)

De pop-up spreekuren worden gehouden door de huisarts en de dermatoloog samen, DEZE SPREEKUREN ZIJN INMIDDELS VOLGEBOEKT. De verschillende spreekuren vinden in de ochtend plaats. Kwaadaardig of niet, het plekje kan binnen twee weken worden weggehaald.

We hebben pop-up spreekuren op:

  • Maandag 28 mei (11.00 - 12.30 uur) GHZ locatie Schoonhoven VOLGEBOEKT
  • Donderdag 31 mei (11.00 - 12.30 uur) GHZ locatie Bodegraven VOLGEBOEKT

*) Het pop-up spreekuur is niet bedoeld om het werk van een andere dermatoloog te laten controleren (second opinion).

GHZ-Academy

Op donderdagavond 31 mei is er een GHZ-Academy.  Dit college wordt gegeven door een dermatoloog en chirurg. Zij vertellen over de huid, de invloed van zon op de huid en het herkennen en behandelen van huidkanker.

U wordt verwacht in het Green Restaurant, inloop vanaf 19.15 uur, de GHZ Academy start om 19.30 uur.

Aanmelden voor de Huidweek 2018

Middels het formulier hieronder kunt u zich aanmelden voor de Huidweek 2018.

U KUNT ZICH ALLEEN NOG AANMELDEN VOOR DE GHZ ACADEMY, de pop-up spreekuren zijn volgeboekt.

We gebruiken uw gegevens alleen voor de registratie met betrekking tot deze Huidweek. Na de Huidweek zullen we uw gegevens verwijderen. We combineren uw gegevens niet met andere gegevens die we wellicht van u hebben.

 

Huidweek 2018

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.