Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Maak 17 maart kennis met kunde tijdens onze open dag

26/02/2018 - 

Zaterdag 17 maart 2018 opent het GHZ van 11.00 tot 16.00 uur haar deuren voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen. Het thema van deze open dag is 'Maak kennis met kunde'.

Er is veel aandacht voor innovaties in de zorg en de kennis en kunde die in het GHZ aanwezig is. U kunt de wetenschapsmarkt bezoeken en verschillende colleges volgen aan de GHZ Academy. In het skillslab kunt u zelf medische technieken zoals hechten en bloedprikken oefenen. Ook kunt u mee op één van de vele expedities door het GHZ. Zo komt u op plaatsen, zoals de OK en gipskamer, die normaal niet vrij toegankelijk zijn. Heeft u interesse in werken of leren in het ziekenhuis? Hierover zullen we u op de open dag alles vertellen.

Voor kinderen worden speciale activiteiten georganiseerd. Zij kunnen bijvoorbeeld verkleed als arts op de foto, met hun zieke pop naar de poppendokter of speciale kinderlessen volgen aan de GHZ Academy.

Kortom: het belooft een afwisselende en interessante dag te worden voor jong en oud. Meer informatie over de open dag, inschrijven voor activiteiten en praktische informatie zoals over parkeren vindt u op www.ghz.nl/opendag

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.