Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Brandweerassistentie opruimen lekkende stof

07/01/2018 - 

​Vandaag (zondag 7 januari) werd door medewerkers een chloorlucht ontdekt in een afgesloten voorraadruimte in de ziekenhuisapotheek. Het bleek dat een verpakking van het middel natrium hypochloriet was gaan lekken (dit middel bevat chloor). Om veilig de gelekte stof op te ruimen, is de brandweer gevraagd om te helpen. Zij beschikken over goed beschermende gezichtsmaskers. Patiënten en medewerkers hebben geen last van het opruimen ondervonden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.