Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Zet onze ouderen in het kerstlicht

Kerst vieren we het liefst thuis met onze dierbaren, maar helaas kan dat niet altijd. Sommige patiënten verblijven noodgedwongen met de feestdagen in het ziekenhuis. Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) doet er alles aan om ook voor hen de kerstperiode zo fijn mogelijk te maken. Naast kerstvieringen, een high tea en een sfeervol aangekleed ziekenhuis komt er in december ook een acht meter hoge kerstboom voor de hoofdingang. De lichtjes in deze boom branden dit jaar speciaal voor de ouderen in het ziekenhuis.

Heeft u ook hart voor onze ouderen? Dan kunt u vanaf 1 november tot 6 januari symbolisch een lichtje doneren. Met de opbrengst hiervan kan de stichting Vrienden van het GHZ wensprojecten op de afdeling Ouderengeneeskunde realiseren. Samen zetten we zo onze ouderen even in het licht!

Doneer een lichtje

Heeft u ook hart voor onze ouderen? Via onderstaande donatieknop kunt u (symbolisch) een lichtje doneren. Dit is al mogelijk vanaf €5,- per lichtje. Deze actie loopt tot 6 januari 2018. Met de opbrengst worden in het jaar 2018 wensprojecten gerealiseerd op de afdeling Ouderengeneeskunde (Geriatrie) die het verblijf voor onze patiënten (nog) fijner maken en/of het herstel versnellen.

Button Lampje

Uitnodiging ontsteken lichtjes 7 december

De lichtjes worden op 7 december feestelijk ontstoken. Graag nodigen we u bij dit moment uit! U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar vriendenvanhetghz@ghz.nl.

We ontvangen u vanaf 16:45 uur in de lounge van het GHZ-locatie Gouda. Met elkaar kijken we terug naar de vervulde wensen in 2017 en kijken we vooruit naar de plannen voor 2018. Onze specialist Ouderenzorg neemt u daarnaast kort mee in 'de wereld van de zieke ouderen'. Zij kan als geen ander uitleggen hoe belangrijk onze projecten voor hen zijn. Rond 17.45 uur gaan we naar buiten om de kerstlichtjes van deze prachtige boom te ontsteken. Hier sluiten we het programma af. 

St. Vrienden van het GHZ omarmt de ouderen

"In onze regio neemt de vergrijzing nog sneller toe dan in de rest van het land. Het aantal ouderen dat wordt opgenomen in ons senior-vriendelijke GHZ stijgt al jaren. Ouderen zijn vaak erg gespannen als zij voor een behandeling naar het ziekenhuis moeten komen. Een warme, minder klinische, omgeving maakt dat zij zich prettiger voelen en minder eenzaam zijn. Dit willen we graag voor hen realiseren en daarom branden de lichtjes in de GHZ-kerstboom dit jaar speciaal voor de ouderen. Door giften te werven, kunnen we de wensprojecten vervullen en de ouderen een (nog) fijner verblijf in ons ziekenhuis geven.", vertelt Monique Bijl manager van de St. Vrienden van het GHZ.

Meer informatie over Vrienden van het GHZ en hun projecten? Kijk op www.vriendenvanhetghz.nl

Kerstboom Groene Hart Ziekenhuis

De Knegt & Leeflang schenkt de kerstboom

Ook BedrijfsVriend De Knegt & Leeflang ondersteunt de kerstactie in het Groene Hart Ziekenhuis: "Als leverancier van relatiegeschenken is kerst voor ons de mooiste tijd van het jaar; we mogen veel mensen door heel Nederland blij maken met een geschenk. Onze ambitie is uit te blinken in gastvrijheid. Toen Stichting Vrienden van het GHZ ons vroeg de allereerste GHZ-kerstboom te schenken aan het ziekenhuis hebben we niet lang nagedacht. We willen als Gouds bedrijf graag lokaal een verschil maken door dit soort mooie initiatieven te steunen. Met dit geschenk hopen we patiënten, bezoekers en medewerkers van het GHZ de kerstgedachte van licht en warmte te laten ervaren, ook als men niet thuis kan zijn", aldus directeur Kees Leeflang. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.