Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

TraumaCentrum

Kijk vanaf dinsdag 4 april 2017 naar het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in TraumaCentrum! Het programma volgt onze zorgverleners en patiënten op de Spoedeisende Hulp maar ook andere afdelingen zoals de Chirurgie, Cardiologie en de OK komen in beeld.

U krijgt een uniek kijkje voor én achter de schermen van het GHZ. Deelname aan het programma TraumaCentrum is voor het GHZ een kans om te laten zien hoe onze medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaarstaan om de beste zorg te verlenen. Daarnaast wil het GHZ in het programma een goed beeld geven van de acute zorg in het GHZ en het belang van goede acute zorg in de regio.

Kijken dus! Vanaf 4 april iedere werkdag om 20.00 uur bij SBS6. Nieuwsgierig welke GHZ zorgverleners u kunt volgen in TraumaCentrum? Maak hier alvast kennis met ze!

Uitzending terugkijken?

Bekijk afleveringen van TraumaCentrum die al zijn uitgezonden.

Wist u dat?

  • Er per 24 uur 60 tot 70 patiënten op de SEH binnenkomen?
  • Dat ongeveer 25.000 mensen per jaar zijn?
  • Er het vaakst patiënten met longproblematiek,  hartproblemen of klein chirurgisch leed (bijvoorbeeld wonden of breuken) op de SEH komen?
  • Er op de SEH tijdens een reguliere dienst 4-5 verpleegkundigen, 1 SEH arts, 4-7 arts-assistenten van diverse specialismen en 1 secretaresse werken?
  • Er jaarlijks zo'n 1400 bevallingen plaatsvinden in het GHZ?
  • Er jaarlijks ruim 2,5 km gips op de SEH wordt gebruikt?

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.