Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Cardiologie in het GHZ

Uw huisarts kan u doorverwijzen naar de cardioloog. U heeft dan vaak een eerste afspraak op onze polikliniek Cardiologie. Hier kunt u zich melden voor de afspraak. Wilt u zich 10 minuten voor uw afspraak op de polikliniek melden? Er is dan voldoende tijd om vooraf een hartfilmpje (ECG) te maken.

Samen met de cardioloog bespreekt u uw klachten en hij zal een lichamelijk onderzoek uitvoeren. Het is handig om uw vragen aan de cardioloog van te voren op  te schrijven, zodat u antwoord krijgt op al uw vragen over uw aandoening.

Soms is het nodig dat er een extra onderzoek gedaan wordt om een diagnose te kunnen stellen. Welk onderzoek dat is, hangt af van uw klachten. Als alle uitslagen binnen zijn besluit de cardioloog of er vervolgonderzoeken, een controleafspraak of verdere behandeling nodig is.

Toegangstijd

In het algemeen is de toegangstijd tot de polikliniek Cardiologie van het GHZ kort.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.