Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Afspraak maken continentieverpleegkundige

Naast een poliklinisch spreekuur is er ook een mogelijkheid dat de continentieverpleegkundige u thuis bezoekt. Dit kan alleen als u niet (meer) zelf naar de polikliniek kunt komen als gevolg van bijvoorbeeld invaliditeit. En ook als u in het ziekenhuis ligt, kunnen ze bij u langskomen op verzoek van een arts of verpleegkundige.

Contactgegevens Locatie Gouda

Polikliniek Urologie
0182 50 55 69Ma t/m do 13:00 tot 14:00 uur

Algemene afspraakinformatie

Kijk voor algemene informatie over het maken van een afspraak op onze pagina's over een afspraak maken. Daar vindt u informatie over de noodzaak van een doorverwijzing en aandachtspunten voor het maken van een afspraak.

Naar de algemene afspraakinformatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.