Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Vakantiedialyse

Het Groene Hart Ziekenhuis biedt vakantiedialyse. Patiënten kunnen hun vakantie combineren met een uitstekende verzorging op een ervaren en gekwalificeerde dialyseafdeling. Vakantiedialyse in het Groene Hart Ziekenhuis is in principe altijd mogelijk. Het dialyseschema wordt in overleg samengesteld.
 
Als vakantiegast dialyseert u in een ontspannen sfeer en op een afdeling die van alle gemakken is voorzien (TV, radio en Internet). De dialyseafdeling van het Groene Hart Ziekenhuis heet patiënten graag welkom en we doen ons uiterste best om een positieve bijdrage te leveren aan de vakantie.
 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden tot vakantiedialyse, of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met het Dialysecentrum via 0182-50 54 22.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.