Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Groene Hart Extra Zorg

Niet alle zorg die het ziekenhuis levert maakt deel uit van het basispakket van de zorgverzekering. Denk bijvoorbeeld aan een borstvergroting, correctie van afstaande oren of laserontharing. Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) wil ook deze zorg beschikbaar stellen aan haar patiënten. Daarom is er Groene Hart Extra Zorg (Extra Zorg).

U kunt bij ons terecht voor behandelingen die buiten het basispakket van de zorgverzekering vallen. Zorg waarvoor u zelf kiest. Extra Zorg biedt u de mogelijkheid om GHZ_Logo _Extra Zorg _RGBdeze behandelingen binnen de vertrouwde en veilige muren van het GHZ te laten plaatsvinden.

 

Wat kunt u verwachten?

Extra Zorg zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. U krijgt eerlijk en passend advies van deskundige en vakbekwame artsen. De keuze is uiteindelijk aan u. Het gaat immers om ú.
Wij bieden u zorg zoals deze bedoeld is, zonder exclusieve locatie of excentriek interieur. Tijd en energie worden besteed aan datgene waar Extra Zorg echt voor staat: toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige zorg voor een goede prijs.

Onze behandelingen

Extra Zorg biedt een breed scala betaalbare behandelingen. Staat de door u gewenste behandeling er niet bij? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt contact opnemen via tel.: (0182) 50 52 49 of e-mail: info@ghez.nl.

Gezichtschirurgie

Lichaam

Laserbehandelingen

Overig

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.