Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Hoofdpijnpoli voor kinderen

Kinderen met hoofdpijnklachten worden tijdens het spreekuur beoordeeld door de kinderarts en de neuroloog. Het doel is om de oorzaak van de hoofdpijn te achterhalen en een behandelplan op te stellen. Het grote voordeel van deze opzet is dat de verschillende artsen tijdens het spreekuur met elkaar kunnen overleggen en meteen de beste behandelmogelijkheden kunnen adviseren en bij vragen direct toelichting kunnen geven. Zo verlaat u met uw kind goed geïnformeerd het ziekenhuis en doordat het bezoek aan meerdere specialisten wordt gecombineerd, hoeft u mogelijk minder vaak het ziekenhuis te bezoeken.

De hoofdpijnpoli voor kinderen wordt eenmaal per vier weken gehouden, op een woensdagmiddag. Er is een verwijzing nodig van een arts. U zult gevraagd worden voorafgaand aan het eerste bezoek een vragenlijst over de hoofdpijnklachten van uw kind in te vullen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.