Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Afspraak maken Kaakchirurgie

Contactgegevens Locatie Gouda

Polikliniek Kaakchirurgie
0182 50 50 04Ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur

Bereikbaarheid Kaakchirurgie

Voor Kaakchirurgie maakt u een afspraak via het Klantcontactcentrum (zie bovenstaand telefoonnummer). Voor andere vragen belt u ook dit nummer, u wordt dan doorverbonden met de polikliniekassistent. De polikliniek Kaakchirurgie is doorgaans geopend van 08.00 tot 16.30 uur. Wij adviseren u in de ochtend te bellen, zodat uw vraag nog besproken kan worden met de kaakchirurg.

Doorverwijzing

U kunt ook door uw tandarts doorverwezen worden. Spoedverwijzingen uitsluitend via de tandarts.

Algemene afspraakinformatie

Kijk voor algemene informatie over het maken van een afspraak op onze pagina's over een afspraak maken. Daar vindt u informatie over de noodzaak van een doorverwijzing en aandachtspunten voor het maken van een afspraak.

Naar de algemene afspraakinformatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.