Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Behandelteam

Internist-oncologen

Binnen het vakgebied Oncologie/Hematologie worden patiënten onderzocht en behandeld door een gespecialiseerd behandelteam van artsen en physician assistants. De internist-oncoloog en internist hemato-oncoloog behandelen patiënten met kanker door middel van medicijnen (o.a. chemotherapie) en geven medische begeleiding. De internist hematoloog-oncologen zijn gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met bloedziekten/bloedkanker.

Physician assistant

Physician Assistant Oncologie: Ondersteunt de oncologen bij hun werkzaamheden. Zij heeft een eigen polispreekuur en coördineert de deelname aan de wetenschappelijke studies.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.