Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Behandelteam

Orthopeden

Een orthopedisch chirurg behandelt aandoeningen en letsels die te maken hebben met het steun- en bewegingsapparaat.

Teamleider verpleegafdeling

Arts-assistenten

Arts-assistenten zijn afgestudeerde artsen die in het ziekenhuis werken. Zij zien zelfstandig patiënten, maar werken altijd onder supervisie van een specialist.

Operatie-assistenten

De specialisatiehouders zijn operatie-assistentes die zich speciaal richten op de orthopedie. Alle orthopedische benodigdheden voor een operatie worden ook door hen verzorgd. De specialisatiehouders hebben een specifieke (product)kennis van de orthopedie en assisteren bij het opleiden van andere operatie-assistentes.

Orthopedieconsulenten

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.