Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

A.M.T.J. Raben

Chirurg/intensivist

Aandachtsgebieden:

- Intensive Care geneeskunde
- Oncologische mammachirurgie

Biografie

Adriënne Raben volgde haar opleiding tot algemeen chirurg in het Academisch Ziekenhuis Maastricht en het De Wever Ziekenhuis (nu: Parkstad AMC) in Heerlen in de periode 1993-1999.

Tijdens haar opleiding verdiepte zij zich in de complexe problematiek van de (chirurgische) intensive care patiënt en kwam tot de conclusie dat directe betrokkenheid van een chirurg bij de behandeling van deze patiëntengroep een belangrijke meerwaarde heeft. Dit motiveerde haar om een aanvullende opleiding tot chirurg-intensivist te volgen in het UMC St. Radboud in Nijmegen (1999-2001). Aansluitend is zij tot medio 2005 werkzaam geweest in het AMC in Amsterdam, deels als chirurg-intensivist en deels als oncologisch mamma-chirurg, haar tweede aandachtsgebied.

Sinds 2005 is zij werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis, eveneens deels als chirurg-intensivist en deels als (oncologisch) mamma-chirurg.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.