Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

F. van den Hoogen

Fysiotherapeut

Biografie

Fleur van den Hoogen heeft na haar diplomering als fysiotherapeut in 2011 een aantal jaren in verschillende eerstelijns praktijken ervaring opgedaan. Naast algemene fysiotherapie heeft zij zich ontwikkeld op gebied van long- en oncologiefysiotherapie. In 2013 is zij gestart met de Master Oncologic Physical Therapy, waarin begeleiding en revalidatie rondom de oncologische patiënt in alle fasen van de behandeling centraal staan. Momenteel volgt zij de cursus oedeemfysiotherapie om zo patiënten te kunnen behandelen welke last hebben van (lymf)oedeem, een abnormale ophoping van vocht in het lichaam.

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.