Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

G. Sacré-Stubbe

Diëtiste

Biografie

Gerda Sacré-Stubbe is sinds 2006 werkzaam op de afdeling diëtetiek in Gouda. Hiervoor heeft zij stage gelopen in Rotterdam bij een diabetes dienst. Haar specialisaties zijn de afdelingen nefrologie (verminderde nierfunctie, hemodialyse en peritoneaal dialyse), cardiologie en de interne afdeling. Mensen begeleiding bieden om dieetadviezen in de praktijk te brengen vindt zij elke keer weer een uitdaging! Verder vind ze het fijn om een nauwe samenwerking te hebben met andere disciplines om een behandeling zo optimaal mogelijk te kunnen aanbieden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.