Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

G.W.A. Lansbergen

Klinisch chemicus

Aandachtsgebieden:

- Routine algemeen / consult
- Allergie / Autoimmuniteit
- Eiwitchemie
- Flowcytometrie
- Liquordiagnostiek
- Hemostase
- Point of Care testing

Klinisch chemici adviseren artsen op het gebied van het gebruik van laboratoriumdiagnostiek bij hun patiënten en de interpretatie van de onderzoeksresultaten. Als uitvloeisel daarvan geven zij leiding aan het laboratorium, dat met alle artsen in de regio Midden Holland samenwerkt. Daarnaast zijn zij  verantwoordelijk voor de bloedtransfusiedienst, die behalve in het ziekenhuis ook de bloedtransfusies verzorgt bij ernstig zieke patiënten in verpleeghuizen, in enkele gevallen bij de patiënt thuis.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.