Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

J.H. Bosman

MDL-arts (Maag- Darm- Leverziekten)

Biografie

Joukje Bosman volgde de opleiding geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Gedurende de opleiding heeft zij anderhalf jaar in Zwitserland gestudeerd. Na het artsexamen is zij begonnen als internist in opleiding in het UMC St. Radboud in Nijmegen en het CWZ in Nijmegen. Daar is de interesse gegroeid voor het specialisme MDL-ziekten en maakte zij in 2008 de overstap tot MDL-arts in opleiding. Zij vervolgde haar opleiding in het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein en het UMC in Utrecht.

Sinds 2013 is zij werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis als MDL-arts met interesse voor oncologie.

Behandelingen

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.