Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

J.S. Starreveld

Kinderarts

Aandachtsgebied:

- Kindercardiologie

Biografie

Sander Starreveld is sinds 2001 als kinderarts werkzaam in het GHZ. Nadat hij aan de Universiteit Utrecht de studie geneeskunde in 1989 met succes had afgerond, promoveerde hij in de Erasmus Universiteit (Rotterdam) op een onderzoek gericht op het transport van ijzer door de placenta (Titel: Iron metabolism in cultured cytotrophoblasts).

Aansluitend is hij in Amsterdam aan het VU medisch centrum opgeleid tot kinderarts om zich vervolgens verder te specialiseren tot kindercardioloog.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.