Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

J.W.E. Hokken

Internist-oncoloog

Aandachtsgebieden:

- Borstkanker en andere solide tumoren
- Palliatieve zorg

Biografie

Esmeralda Hokken is afgestudeerd als arts aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij heeft  haar vervolgopleiding tot internist gevolgd in het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven. Alhier ontstond de interesse voor het aandachtsgebied oncologie en verrichte zij wetenschappelijk onderzoek naar de kwaliteit van leven bij borstkankerpatiënten.

Aansluitend volgde zij haar opleiding tot internist-oncoloog in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. In deze periode heeft zij ruime ervaring opgedaan in het behandelen van patiënten met verschillende vormen van kanker. 

Sinds 2010 is zij werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis als algemeen internist met aandachtsgebied oncologie. Ze behandelt alle vormen van solide tumoren met als speciaal aandachtgebied borstkanker en palliatieve zorg. Ze is lid van de Oncologiecommissie en het Pijnteam.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.