Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

K. Jie

Internist/nefroloog

Aandachtsgebieden:

- Nefrologie
- Gastro-enterologie
- Acute geneeskunde

Biografie

K. Jie heeft zijn opleiding in de geneeskunde en de nefrologie in Leiden gedaan. In 1986 is hij gepromoveerd in Leiden (Characterization and (patho-)physiology of vascular α- adrenoreceptors: studies in the forearm).

Sinds 1987 is hij werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis als internist-nefroloog waar hij zich bezig houdt met nierziekten en nierfunctievervangende behandelingen (dialyse). Daar naast is hij ook actief in de gastro-enterologie en heeft hij de aantekening acute geneeskunde.

Hij is lid van de Nederlandse Internisten Vereniging, de Nederlandse Federatie voor Nefrologie, de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Enterologie en de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.