Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

M. van Veen

Kinderarts


Aandachtsgebieden:

- Spoedeisende zorg
- Wetenschappelijk onderzoek
- Tropengeneeskunde / infectieziekten

Biografie

Mirjam van Veen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en promoveerde in 2010 met als titel van haar proefschrift: 'Het Manchester triage systeem op de spoedeisende hulp bij kinderen'. Tevens behaalde zij haar Master of Science in de klinische epidemiologie.

Van 2009 tot 2014 volgde zij haar opleiding tot kinderarts in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Het laatste half jaar werkte zij op de kinderafdeling en de spoedeisende hulp van het Queen Elizabeth Central Hospital in Blantyre, Malawi en ontwikkelde zich verder op het gebied van de tropengeneeskunde en spoedeisende zorg. In 2015 werkte zij als kinderarts in het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam en per 2016 werkt zij in het Groene hart ziekenhuis.

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.