Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

M.H. Wobbes

MDL-arts (Maag- Darm- Leverziekten)

Aandachtsgebieden:

- Oncologie
- Refluxgerelateerde klachten
- Motiliteitsproblemen van de slokdarm

Biografie

Margriet Wobbes is afgestudeerd als arts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft zij haar opleiding tot maag-darm-leverarts gevolgd in Utrecht. In zowel het Diakonessenhuis in Utrecht, het UMC Utrecht als het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein heeft zij ervaring opgedaan met de verschillende facetten van het vak.

Zij werkt sinds april 2012 als maag-darm-leverarts in het Groene Hart Ziekenhuis. Naast maag- en darmonderzoeken doet zij ook inwendige echo's van bijvoorbeeld de alvleesklier. Haar speciale interesses zijn oncologie, refluxgerelateerde klachten en motiliteitsproblemen van de slokdarm.

Behandelingen

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.