Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

P. Sukul

SEH-arts

SEH-artsen zijn breed opgeleide multidisciplinaire artsen die gespecialiseerd zijn in de acute zorg. Naast de behandeling van patiënten is de SEH-arts verantwoordelijk voor de coördinatie, de doorstroming en de kwaliteit van zorg op deze vaak hectische afdeling. De SEH-arts is de spil tussen ambulance, huisartsen, huisartsenpost en alle specialismen van het ziekenhuis.

Prem Sukul is afgestudeerd als arts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij volgde de opleiding tot SEH-arts in het Sint Franciscus Gasthuis. Sinds 2014 is hij in deze functie werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis met als bijzonder aandachtsgebied  de spoedechografie en de PSA (procedurele sedatie en analgesie).

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.