Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

P. van der Leede

Medisch Maatschappelijk Werker

Aandachtsgebieden:

- Hartrevalidatie
- Cardiologie
- Gynaecologie


Biografie

Patrick van der Leede heeft zijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond aan de Haagse Hogeschool. Na zijn diplomering heeft hij op verschillende werkplekken maatschappelijk werk ervaring opgedaan in de systeemgerichte jeugdhulpverlening. Sinds 1 juli 2017 is hij werkzaam als medisch maatschappelijk werker in het Groene Hart Ziekenhuis.

Deelname aan: - Landelijk overleg Maatschappelijk Werkers Hartrevalidatie (LOMH)

Registraties: Registerplein voor Sociale professionals (voorheen BAMw)

"Ik ben erg geïnteresseerd in de wisselwerking tussen de fysieke en mentale aspecten van de mens. Binnen het medisch maatschappelijk werk wil ik mensen mentaal ondersteunen die te maken hebben met tegenslagen. Met mijn positieve instelling hoop ik daar een bijdrage in te kunnen leveren".

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.