Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

R.S.L. Liem

Chirurg

Aandachtsgebieden:

- Traumachirurgie
- Endoscopische chirurgie

Biografie

Ronald Liem is sinds 2010 algemeen chirurg en opgeleid in het Erasmus Medisch Centrum en het Maasstad Ziekenhuis (voorheen Zuiderziekenhuis en St. Clara Ziekenhuis) in Rotterdam. Hij heeft zich in zijn laatste opleidingsjaar gedifferentieerd in de traumachirurgie en de endoscopische chirurgie, de zogenaamde sleutelgatchirurgie.

Als gecertificeerd traumachirurg richt hij zich op de opvang en behandeling van ongevalslachtoffers, waaronder de fractuurbehandeling. Tevens is hij instructeur binnen de ATLS (Advanced Trauma Life Support), de internationaal meest geaccepteerde organisatie voor training in en ter verbetering van opvang van ongevalslachtoffers. Binnen de endoscopische chirurgie richt hij zich met name op de bariatrische chirurgie ter behandeling van ernstig overgewicht en heeft hij zich verder toegelegd op de endoscopische behandeling van liesbreuken en buikwandbreuken.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.